Casa de pariuri onlineCasa de pariuri online

Dar daca e problema de noapte buna, fireste, nu mai am ce zice, afara de sculati de va culcati. Chiar daca publicul e cel care valideaza, singurul capabil de asa ceva, el nu este parte din procesul creatiei artistice.

Bineînțeles, el nu face Arta ca să mănânce, dar trebuie să mănânce ca să facă Artă. P.S. Nttt… Ati vrea d-voastra sa abateti ne/inginereste atentia de la constantele alea antropocentrice, cu chichite de ortografie, ortoepie, punctuatie… dar nu poa sa mai tie mult gerul acesta. Gasirea rosturilor sau constatatrea lipsei rosturilor in cele ce-au fost spuse sau in cele ce se vor spune, raman ca de obicei la latitudinea martorilor.

Pînă şi cele mai răsunătoare triumfuri ale artei asupra morţii sînt vremelnice pînă la ridicol.„? Mie nu-mi pasa de eticheta ce i se pune, imi pasa si spuneam doar ca el trebuie imo sa existe … pentru ca ceea ce-l completeaza sa poata fi apreciat (ca daca-i vorba de un proces verbal se aplica alte reguli de evaluare, desi el poate fi la fel de mincinos ca orice opera de arta). „Prin urmare as zice ca un artist creaza pentru ca trebuie, mentru ca-i este imperios necesar sa se elibereze, sa se exprime, sa dea un trup simbolic colesitoarelor emotii care-l tulbura.” … si chiar nu-i nici un adevar (care ulterior e incorporat in opera de arta) aici?

Dar sa nu uitam: pentru a putea aprecia minciuna e necesara macar farama de adevar … cam la fel cum cica altii mai buni ca noi (specia umana) au avut nevoie de „altceva” ca un fel de confirmare a existentei (sau sa zic ca adevarul gol-golut e plictisitor/no-fun … non-arta?).

Information:

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article: 0


Copyright © 2017 Case de pariuri asiatice