Pariurile sportivePariurile sportive

Fiul meu mi-a dăruit un frumos album semnat Stanley W Paher în care se povestește cu ilustrații istoria colorată a orașului pe care și-au pus amprenta aventurierii spanioli, neguțătorii mexicani, misionarii mormoni, căutătorii de aur, indienii nomazi, fermierii, minerii, dar și mafia.

Călătorie plăcută deși linia trece prin spatele cazinourilor și nu oferă super priveliști..Mai există trasee scurte cu monoraiuri- ”tramvaiul” dintre Mirage și Treasure Island, apoi trenul care leagă Excalibur-Luxor-Mandalay Bay. Mașinile închiriate…inclusiv cele de fițe gen Ferrari sau Lamborghini…Las Vegas Strip Trolley te plimbă lejer cu 2,50$. Sunt și alte mijloace de transport mai ales pentru turiști.

Dar oricâtă coadă ar fi regulile se respectă, se intră numai prin ușa din față unde, lângă șoferul care te supraveghează, se află aparatul de taxat unde validezi permisul sau cumperi bilet - introduci doar hârtii de un dolar sau monede, șoferul nu dispune de cash. La Linesville, Pennsylvania am oprit să vedem spectacolul crapilor….puteai să cumperi „bread for fish„, 2 pachete la un dólar….să hrănești peștii și rațele …. Până la urmă nici efortul de a educa nici cel de a distra oamenii nu cade exclusiv pe umerii unor instituții anume, mai ales de media, ci intră într-un proces reglat de tradiții, reglementări, obiceiuri, inițiative etc…..într-un cuvânt modul de viață american. Lucrează aici ,exact 95% din mâna de lucru ,într- țară unde autohtonii sunt doar 20% din cele 4 milioane femeile autohtone?

Americanii au și ei un post public, e vorba de PBS, cu sediul în Virginia, non-profit /!/ care difuzează producții ale independenților /de obicei/ unde m-au atras în special producțiile pentru copiii, domeniu în care noi am abandonat practic terenul.

Information:

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article: 0


Copyright © 2017 Case de pariuri asiatice