1xbet pariuri online legale

1xbet pariuri online legale

Multe case de pariuri au încercat să concureze cu 1xbet datorită deschiderii pieței pariurilor sportive către competiție încă din legea din mai 2010. Pentru a fideliza clienții, Pari Mutuel Urbain oferă bonusul său de bun venit de 1xbet. Am făcut bilanțul acestei oferte.

Bonusul de bun venit de 1xbet

De la sfârșitul anului 2018, 1xbet a încercat să facă față competiției oferind pariuri online legale jucătorilor săi o rambursare completă, și nu parțială, ca și concurentul său din FDJ 1xbet, în limita maximă de 100 de euro în cazul unui prim pariu pierdut, și asta pentru orice nouă înregistrare pe site.

Oferta 1xbet

DACĂ ai ales să te angajezi în aventura pariurilor sportive și ai încredere în site-ul de pariuri online emblematic pentru cultura gazonului, 1xbet. Va trebui să creați un cont online completând informații de bază, cum ar fi numele și prenumele dvs., data nașterii, dar și oferind dovada majorității dvs. Într-adevăr, 1xbet este un site aprobat de ARJEL și aplică regulile privind verificarea identității. Pentru a vă valida înregistrarea pe site-ul 1xbet, trebuie, prin urmare, să furnizați o copie a ambelor fețe ale documentului dvs. de identitate valabil, dar și un RIB în numele dvs. Validarea acestor părți poate dura câteva zile și, dacă totul merge bine, veți primi un cod confidențial prin poștă, care vă va permite, odată introdus în contul dvs., să îl activați definitiv pentru a percepe posibilele dvs. câștiguri ca la concurentul său . 1xbet. După primul pariu, dacă se pierde, veți primi o compensație de până la 100 de euro pe contul dvs. 1xbet în două părți: 25% imediat după întâlnire și restul de 75% în termen de 10 zile de la confirmarea contului. Creditele rambursate în contul dvs. nu vă oferă acces direct la numerar, va fi necesar să le reluați cel puțin o dată și imediat ce ați obținut suma bonusului dvs. în credit, puteți efectua apoi transferul către contul dvs. bancar . Găsiți regulile complete pe site-ul web 1xbet.

Condițiile pentru obținerea bonusului

Pentru a beneficia de acest bonus de 1xbet, va trebui să faceți un depozit minim de bani, dar care este de doar 5 euro față de 20 de euro pentru concurentul său 1xbet. Pentru a activa bonusul, introduceți SPORT în caseta „cod promoțional”. Veți putea primi bonusul dvs. indiferent de tipul de pariu pe care l-ați făcut, dar acesta trebuie să aibă loc în termen de două săptămâni de la prima depunere. Nu sunt necesare cote minime pentru acest prim pariu și nici pentru utilizarea creditelor bonus.

1xbet promoții

În plus față de bonusul său de bun venit atrăgător, 1xbet își continuă cruciada de loialitate a jucătorilor oferind pariuri gratuite numite „a doua șansă” pe anumite evenimente sportive. La fel ca în cazul concurenților săi, veți găsi concursuri de predicție în care puteți participa la un clasament final datorită unui sistem de puncte, pariorii din partea de sus a clasamentului vor împărți diverse premii, cum ar fi locurile din meciurile de fotbal din liga 1, de exemplu. Dacă urmăriți știrile 1xbet pe rețelele de socializare, veți putea participa la concursuri cu loterie care vă vor permite să câștigați credite de joc. Din când în când, puteți beneficia de un nou bonus de bun venit în completarea contului.

Site-ul web 1xbet este binecunoscut deoarece este site-ul site-ului Française des jeux (FDJ). Reprezintă versiunea electronică online a buletinelor de jocuri pe hârtie vândute în tutunuri și puncte de vânzare aprobate. Am făcut un bilanț al celui mai faimos site de pariuri sportive online pentru a identifica punctele forte, dar și dezavantajele sale.

Cine este în spatele 1xbet?

Statul este unul dintre principalii acționari ai 1xbet.fdj.fr. Într-adevăr, capitala FDJ este în mare parte deținută de stat. Cu toate acestea, de la intrarea în vigoare a Legii nr. 2010-476 la 12 mai 2010, competiția este permisă în domeniul pariurilor sportive online. Astfel, după apariția în 1985 a loto-ului online, succesul 1xbet este, de-a lungul anilor, mai mult decât era de așteptat. Vă reamintim că jocul de pariuri online prezintă riscul dependenței. 1xbet face parte din Française des jeux.

Este într-adevăr marca de pariuri sportive a FDJ în două forme: în punctele de vânzare: 1xbet punct de vânzare și online cu 1xbet online. Dar înainte de a deveni acest site web pentru pariuri sportive online, istoria 1xbet datează din 1985 odată cu crearea și succesul primului Loto sportiv care a devenit fotbal Loto în 1997. În 2003 s-a născut primul pariu cot la cot cu „Côte și meci ”adică faimosul 1 / N / 2. În 2009, înainte de legea de deschidere a concursului pentru alineste sport online în 2010, Côte et match devine 1xbet, semnând astfel transformarea site-ului web Parionsweb în 1xbet. O nouă versiune a acestui site web va fi lansată în 2016. 1xbet susține de mult Liga profesionistă de fotbal. Acum, compania a decis să-și deschidă porțile către alte sporturi, cum ar fi baseballul, fiind partener oficial al NBA.