1xbet pariuri online legale

1xbet pariuri online legale

Doar utilizatorii adulți care continuă cu deschiderea primului cont de 1xbet prin introducerea codului promoțional ZIT110 cu cod promoțional vor fi beneficiarii bonusului de bun venit. După finalizarea înregistrării, veți avea la dispoziție 7 zile pentru a depune o sumă minimă de 10 € pe noul cont, folosind una dintre următoarele metode de plată: card de credit sau PayPal. Sistemele de plată Moneybookers / Skrill, Paysafe și Neteller și Transfer nu vor fi eligibile pentru promoție.

Dacă instrucțiunile sunt efectuate corect, bonusul de 10 € va fi creditat imediat în pariuri online legale contul dvs. Valoarea primei prime de depunere nu poate fi retrasă imediat, dar poate fi utilizată în secțiunea Sport din 1xbet pentru a face pariuri. Câștigurile din pariurile făcute cu bonusul pot fi retrase imediat.

Pentru a primi cel de-al doilea bonus nu trebuie să faceți nimic, promoția este activată automat și va fi disponibilă prin pagina „BONUS SAPTAMANAL € 10” din secțiunea „Promoții” a site-ului.

CERINȚE BET
Fondurile creditate ca bonusuri nu pot fi retrase, dar trebuie utilizate pentru a face alte pariuri în secțiunea 1xbet Sport pentru selecții cu o cotă de cel puțin 2,0.

În schimb, câștigurile din pariurile care folosesc bonusuri pot fi retrase.

Reamintim că bonusurile expiră 7 zile.

Cum să obții bonusuri de 1xbet
1xbet bonus de bun venit, 10 € imediat + până la 100 €

Pentru a profita de bonusul de bun venit la pariuri de 1xbet, trebuie să completați formularul de înregistrare, accesibil făcând clic pe comanda „Înregistrați-vă acum”, aflată în partea dreaptă sus a ecranului principal al site-ului web al casei de pariuri. În pagina care se deschide, veți găsi două file dedicate, respectiv, datelor dvs. personale, inclusiv codul fiscal și numărul de telefon mobil și datele de acces, în care vi se va cere să vă setați parola personală și, dacă doriți, limita săptămânală de reîncărcare.

În această filă, va trebui să introduceți și codul promoțional „ZIT110”, care vă va permite să beneficiați de bonusul de bun venit de 1xbet. În acest moment, puteți continua cu o depunere minimă de 10 €, pentru a primi imediat 10 € + un bonus suplimentar de 10 € timp de 10 săptămâni pentru o valoare totală de 100 €.

1xbet bonus de bun venit: părerea noastră
pozitiv:
Bonus 110 €
Bonus pentru 10 săptămâni
negativ:
Putin flexibilitate pentru metodele de plata

Bonusul de bun venit creat de 1xbet pentru clienții noi este cu siguranță printre cele mai bune oferte de pe net. Posibilitatea de a primi imediat 10 € și bonusuri timp de 10 săptămâni, constituie de fapt un sprijin valabil pentru cei care doresc să intre în lumea pariurilor online cu ajutorul inițial. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem prezența unor puncte deloc pozitive. Primul se referă la limitările impuse metodelor de plată care pot fi utilizate pentru efectuarea primului depozit, adică VISA / Mastercard și cardurile de credit Paypal. Sunt de acord că acestea sunt cele mai utilizate metode de plată, dar poate că un pic mai multă flexibilitate nu ar strica.