22Bet isi rasplateste clientii si cu program de afiliere

Cu o functionalitate completa care conduce pe site-ul desktop impreuna cu niveluri de flexibilitate oferite de portalul mobil dedicat se dovedeste extrem de usor de utilizat. Multi membri pot prefera sa foloseasca portalul mobil chiar si atunci cand acceseaza casa de pariuri preferata 22Bet prin intermediul hardware-ului pentru desktop.

22Bet le dovedeste in permanenta afiliatilor care aleg sa fi asociat cu ei importanta de a fi pe aceeasi pagina si cat de bine inteleg procesul de creare a unui parteneriat eficient. Afiliatii asociati beneficiaza de acces complet la rapoarte statistice detaliate, primesc prin plata ratarilor de comisioane, precum si o gama vasta de materiale promotionale. De asemenea, echipa este dispusa sa creeze un material promotional specific partenerului unic pentru a se potrivi cerintelor non-standard. Afiliatii trateaza o structura excelenta de comisioane cuprinsa intre 25% si 40%, in functie de numarul de deponenti noi pe care casa de pariuri a primit-o pentru luna respectiva.

Toate detaliile personale si financiare protejate de clauze de confidentialitate stricte si in circumstante normale nu vor fi utilizate pentru nimic altceva decat pentru verificarea dreptului de proprietate asupra contului. Singura exceptie de la acest lucru este ordonata sa faca acest lucru prin ordonanta judecatoreasca in ajutorul investigatiilor politiei, in cazul in care activitatile pe cont pot incalca legile si reglementarile privind frauda sau spalarea banilor.

Confidentialitatea si securitatea tuturor detaliilor personale si financiare legate de conturile inchise sau inactive raman protejate sub aceleasi masuri de securitate ca toate celelalte date pana cand departamentul de conturi blocheaza si dezactiveaza contul din cauza inactivitatii. Toate datele cu caracter personal vor fi distruse dupa expirarea termenului legal necesar pentru pastrare.

Da, in multe cazuri, 22Bet ofera optiunea de a „incasa bani” pachetul de pariuri in astfel de cazuri, punerii pot vinde inapoi companiei pachetul complet de pariere sau portiuni ale acestuia inainte de incheierea naturala a evenimentului. Puncterii pot utiliza, de asemenea, functia „Editare a barei de pariuri” pentru a inlocui, sterge sau adauga la pariuri. Toate caracteristicile de mai sus raman supuse anumitor termeni si conditii.