„Nimic nu se compară cu asta”: Bet365 își construiește legenda

După câteva victorii la Edgbaston împotriva Australiei, legenda a crescut. Cricket-ul englez este extrem de dornic să aibă un punct de referință mitologic care să rivalizeze cu Gabba pentru Australia: o fortăreață, un nume pentru a face ca echipele de vizitare să se preunească. Desigur, multe persoane se referă la Birmingham drept Brisbana Nordului; sau asta aș scrie dacă ziarele ar avea un tip sarcasm. Comparația fortăreței nu se stăpânește nici: un deceniu Bet 365 neînvins la Edgbaston pentru Anglia, trei decenii pentru Australia la Gabba. Secolul lui Smith salvează Australia în prima zi de Cenușă, în ciuda exploziei lui Broad. Citește mai mult

The Hollies, totuși, injectează viață și energie în cricketul Test în felul său.Rătăciți acolo în ziua de deschidere a Cenușei și chiar înainte ca sutele de ore de om petrecute în coadă la gratii să aibă efectul lor deplin, atmosfera este febrilă.

Costumele sunt puternice, steagurile drapate , măști și pancarte au fluturat. Melodiile obișnuite sună, dar nu sunt doar niște pasageri ai Barmy Army. David Warner și Cameron Bancroft sunt aproape transportați în sus pe un val de puști. Când Stuart Broad îi scoate pe fiecare dintre ei, există o detonare a sunetului. Cu fiecare wicket, bătrânul plecător obține o umflă trecătoare de „cheerio, cheerio, cheerio”.

Punct printre sacurile de unire și imprimeurile tehno-hawaiene și costumele de cai sunt ocazionale pete de galben strălucitor, nu de stewards. dar tricouri Bet365 australiene.Dintre toate articulațiile de gin din toată lumea, ce aduce un evantai parohial de cricket din acea parte a lumii în aceste adâncimi crescânde? Facebook Twitter Pinterest Fanii Angliei înveselesc plecarea lui David Warner Fotografie: Tom Jenkins / The Guardian

Shane își privește prietenul Mikkel și râde larg. „Am împlinit 40 de ani în acest an și am primit două săptămâni să venim la cricket. Așa că am intrat în buletinul de vot și acestea au fost biletele care ni s-au alocat. N-aveam idee. Niciodată nu am auzit despre Standul Eric Hollies până astăzi. „Toată greiera în care am fost, nimic nu se compară cu atmosfera din acest moment. Merită, chiar dacă suntem pompați. Mă găsesc cântând de-acum. Este fantastic, ne vom aminti întotdeauna.Este ostil, dar nu este personal sau nimic altceva. ”

La scurt timp după aceea, căpitanul australian, Tim Paine, îl fixează pe Broad la o prindere la mijlocul mării adânci, chiar în fața Hollies. Cu o zi înainte, se răzgândise cu o întrebare dacă pământul era intimidant, spunând că se poate gândi la alte 15. Răspunsul la ieșirea sa ar putea fi cu siguranță descris ca ostil.

Amy și soțul ei, drapate în diferite canguri și steaguri și acoperite cu însemne, au aterizat și ele din întâmplare. „Se împlinește 50 de ani de la Greg și acestea au fost biletele pe care le-am primit. N-am avut nici o idee.Am fost un pic intimidați, dar toată lumea Bet 365 este atât de drăguță și este foarte distractiv. ”Jimmy Anderson al Angliei a trimis scanarea vițelelor după prima ședință de cenușă. care a adus un omagiu creșterii sale din Townsville și a participat cu prietenul său englez Charlie la un kit similar. „Am avut un pariu din cenușa anterioară pentru ca cine îl câștigă, trebuie să te îmbraci în ținuta lor data viitoare.Aș fi fost într-un costum de tweed, dar el este aici cu un pantaloni scurți de culoare albastru și bord și o pereche de dopuri duble. ” Cititorii britanici, simțiți-vă liber să Google Translate that.The Spin: înscrieți-vă și primiți e-mailul nostru săptămânal de cricket. Andrew, care tocmai acoperise o cruce din St George’s de la Polesworth cu un cangur de box. „Aceasta este prima mea Cenușă oriunde. Am cumpărat bilete în noiembrie anul trecut. Să fii în Anglia, la Cenușă – oh, pereche. Revin mâine. ”

Rohit, un superfan evident purtând noul kit australian de o zi, și-a ales biletele în mod deliberat. „Este ca Bay 13 la MCG, atmosferă bună. Ne-am gândit că vom da drumul înapoi la Poms, din păcate suntem la capătul primitor.Standul Hollies este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai frământate standuri din lume și ceea ce m-a atras de el a fost că atunci când englezii ne dau rahat, o fac într-un mod melodios, au voci grozave și am vrut să fac parte din asta. ”