LeBron, Curry, Kawhi și Linsanity marchează deceniul în NBA

BRAND Claro își arată idealul unsprezece al deceniului în Liga MX pentru a-și lua la revedere din 2019. Un număr mare de fotbaliști au defilat în fotbalul mexican, dar numai 11 pot fi adăugați acestei scheme de lux.

Această selecție se bazează pe statistica și analiza colegilor care alcătuiesc acest portal sportiv. Mai jos sunt numerele acestor fotbaliști de excepție din deceniul care urmează să se încheie.

NAHUEL GUZMÁN

El Patón a fost în obiectivul lui Tigres încă de la Deschiderea anului 2014. Un protagonist al celei de-a doua părți a deceniului în Liga MX. Din cele șase finale de ligă, Nahuel a cucerit patru.De parcă nu ar fi fost suficient, el a fost jucător al Cupei Mondiale din Argentina la Cupa Mondială din 2018 din Rusia. Fotbal mexican de atâția ani. Acest talentat de deget a deținut banda dreaptă de culoare albastru de la deschiderea din 2011. El se mândrește cu trei coroane de ligă și o Cupă cu Vulturii în nouă ani.

HUGO AYALA

Multi-campion cu Tigri în acest deceniu. Cinci trofee ale Ligii și ale unei Cupe. A sosit în iunie 2010, iar restul este povestea acestui apărător al Cupei Mondiale la UANL. Numit cel mai bun fundaș central al fotbalului mexican în Apertura 2011.

PABLO AGUILAR

Acest fundaș central paraguayan a ajuns să rămână în Mexic.Peste 500 de jocuri în țara noastră de la sosirea sa la Tijuana în 2012. Campion cu America, Tijuana și Cruz Azul (Copa MX). O inimă de elită a tuturor paraguayanilor.

MIGUEL LAYÚN

Și da, multe dintre succesele sale sunt vina lui. Este tenace, constant și războinic al câmpurilor. Deși a plecat câțiva ani în Europa, și-a câștigat locul cu campionate cu America (2) și Monterrey (1). Înainte de a pleca spre Vechiul Continent și la întoarcerea lui.

JOSÉ JUAN VÁZQUEZ

El Gallito nu are nevoie de o scrisoare de întâmpinare. A închis un deceniu de vise: Cupa Mondială și campionul de patru ori al fotbalului mexican. Dublu campion cu León, monarh la Chivas și Santos.Un izvor de teren care a făcut ceea ce și-a dorit din 2010 până în prezent.

GUIDO RODRÍGUEZ

În scurt timp a devenit cetatea Americii. Un titlu de liga și o cupă în mai puțin de trei ani, pe lângă faptul că deține în semestre repetate premiul pentru cel mai bun mijlocaș de retenție din fotbalul mexican. De la sosirea în Tijuana, s-a remarcat pentru conducerea și burduful său din mijlocul terenului.

RODOLFO PIZARRO

Este deja o realitate pentru fotbalul mexican. Acest Tamaulipas a câștigat totul în Liga MX în ultimii ani; campioană la Pachuca, Chivas și Monterrey. Gata să faci mișcarea în Europa.

CHRISTIAN BENÍTEZ

Atacul trebuia condus de Chucho.Cu doar câțiva ani, după moartea sa nefericită din 2013, și-a câștigat locul mai mult decât la tribunal. Merge în Qatar și a murit acolo după câteva luni de la ieșirea din țara noastră. O coroană marcantă în Santos și trei cu Vulturii.

MAURO BOSELLI

Acest berbec argentin, un jucător legendar din León, a câștigat două coroane de ligă și doi campioni de gol. Constanta din 2013 pana in 2019 pe teritoriul smaraldului. Aceasta trebuia inclusă în această listă selectă.

ANDRÉ PIERRE-GIGNAC

Francezii au reușit să se strecoare în această linie în doar cinci ani de activitate cu pisicile din nord. Patru coroane de ligă și două coroane de notare. În mai puțin de cinci ani, a devenit golgheterul lui Tigres.O vedetă a fotbalului mexican în ultimele vremuri.

DT al deceniului

În calitate de director tehnic, Ricardo Ferretti s-a stabilit cel mai bun pentru cele cinci coroane ale Ligii și ale unei Cupe, precum și pentru Dominanță constantă în ultimii 10 ani.