Cele mai memorabile meciuri de fotbal din 2019

Un 2019 plin de emoții, revelații, întoarceri și fapte istorice. Fotbalul a dat din nou un an memorabil la nivel național și internațional datorită campionatului lui Liverpool din Liga Campionilor, care a inclus un act eroic împotriva Barcelonei, a doua expulzare din cariera lui Messi cu Argentina, Cristiano Ronaldo în Liga Națiunilor și multe altele.

În MARCA Claro, ne amintim de cele mai bune 10 meciuri din 2019 din fotbal.

5 martie: Real Madrid 1-4 Ajax ( 3-5 global) | A 8-a finală UCL

Traseul Cenusarei Ajax a început în ultimele 16 când au început ca victime împotriva Merengues, care au adus avantajul de la Amsterdam cu 1-2.Cu toate acestea, cu o afișare surprinzătoare ofensivă și tactică, olandezii au câștigat 1-4 la Santiago Bernabéu pentru a surprinde lumea.

17 aprilie: Manchester City 4-3 Tottenham (4-4 global) | Finala a 4-a UCL

Tottenham a făcut primul pas important pentru a ajunge în finală la Madrid, lăsând Manchester City-ul lui Pep Guardiola pe drum, acasă și cu o adevărată dramă. Spursii au fost 1-0 în total, dar cetățenii au șters acest avans foarte devreme; Chiar și așa, bărbații lui Pochettino s-au blocat cu goluri de la Son și Llorente în ultimul minut pentru 4-3 în meci.Totuși, acea întâlnire a fost marcată de VAR, care a invalidat golul care i-a dat pasul la City în ultima secundă a lui Sergio Agüero.

7 mai: Liverpool 4 -0 Barcelona (4-3 global) | Semifinale UCL

Mama tuturor revenirilor. Liverpool cu ​​o diferență care părea imposibil de realizat, nu numai din cauza scorului, ci și din cauza rivalului; Messi’s FC Barcelona. Un meci perfect al întregii Klopp, care, mulțumit de îndrăzneala tânărului Alexander-Arnold, de a lansa o lovitură de colț cu toată apărarea adormită în minutul 79, a încheiat diferența pentru a ajunge la marea finală.

8 mai: Ajax 2-3 Tottenham (3-3 global) | Semifinale UCL

La o zi după faza lui Liverpool, Tottenham a primit a lor.Ajax a preluat conducerea pe agregat după ce a câștigat 0-1 la Londra; Cu toate acestea, acasă, unde a pierdut doar un joc în întregul turneu al Ligii Campionilor și a mers înainte cu 2-0 în meci, bărbații lui Pochettino au marcat trei goluri în a doua repriză, mulțumită lui Hat-Trick, a lui Lucas Moura, să se stabilească în finala continentală.

6 iulie: Argentina 2-1 Chile | Locul 3 în Copa América 2019

Locul trei în Copa América Brasil 2019 între Argentina și Chile, expulzarea istorică a lui Lionel Messi a fost colorată în urma unei lupte înalte cu Gary Medel.Sergio Agüero și Paulo Dybala au marcat în victoria de la Albiceleste, în timp ce Vidal a dedus un penalty.

7 iulie: Statele Unite 2-0 Olanda | Finala mondială a femeilor din Franța 2019

Cei mai buni campioni mondiali, Statele Unite, și-au ridicat cel de-al patrulea titlu mondial după ce au învins Olanda la Paris, cu goluri ale lui Megan Rapinoe, care a sărbătorit cu poza deja legendară. Rose Lavelle a pus cifre definitive la scurt timp după 1-0, pentru a consacra campionatul de două ori Stars și Stripes.

5 octombrie: Cruz Azul 5-2 América | Matchday 13 Deschidere 2019

Un alt scandal al lui Cruz Azul în America. Pe fondul schimbărilor, al problemelor extra-câmpului și al secetei mereu criticate, Mașina a dat un meci perfect împotriva Eagles-ului pe stadionul Azteca.Cata Domínguez, Pablo Aguilar, Roberto Alvarado, Orbelín Pineda și Jonathan Rodríguez au tăcut tot zgomotul din jur pentru a zdrobi Coapa 5-2.

18 octombrie: Veracruz 1- 3 Tigri | Ziua 14 Deschidere 2019

Unul dintre cele mai întunecate capitole ale fotbalului mexican. Veracruz a fost hotărât să efectueze un act de protest pentru lipsa plăților, iar Tigres, odată ce s-a terminat minutul protestului, a început să caute reacția rechinilor roșii, care nu au ajuns și au marcat două goluri când rivalii erau complet imobili.Știrile s-au răspândit la nivel internațional.

1 decembrie: Tigri 2-4 America (4-6 globale) | Finala a 4-a Apertura 2019

América a avut nevoie de o revenire fidelă în istoria sa pentru a trece în semifinalele Apertura 2019, la casa Tigrilor. Cu trei goluri în prima repriză de Federico Viñas, Guido Rodríguez și Giovani dos Santos, plus unul de Aguilera în a doua repriză, au părăsit campionul domnesc al fotbalului mexican.

7 decembrie: 2-1 Tigri în dungi | Deschiderea finală a Ligii MX Femenil 2019

Liga MX Femenil a întâlnit o nouă echipă campioană în Ligă. Las Rayadas de Monterrey și-a ridicat primul titlu de fotbal feminin mexican după ce a câștigat cea de-a treia finală împotriva celor de la Tigres la BBVA Stadium, după ce le-a bătut cu 2-1.