Las Palmas: Tana: „La Gerona am plâns pentru că am simțit rușine”

Mijlocașul Grancanario, Tana, a fost responsabil de participarea presei după antrenamentul echipei galbene de la El Hornillo.

Victorie împotriva Valencia: “Sunt fericită pentru că am adăugat trei puncte de care aveam nevoie și el a fost un adversar dur, dintre cei care luptă pentru liga. Știm că putem învinge pe cineva, mai ales acasă, și de aceea am plecat. Dacă ne vom juca gândind că victoria este aproape imposibilă, pentru că nu am ieși și vom merge în a doua fără să încercăm. Trebuie să ieșim pentru toți fără să privim împotriva cui și cu siguranță vor ajunge mai mult “.

Senzații după ce pierdem în Montilivi: “Am plâns pentru că am simțit rușine. Am ieșit doar 5 minute, dar am mers la fanii care erau acolo și mi-a părut rău de ceea ce vedeau și de ceea ce făcusem pe teren.A fost un sentiment de rușine, de neputință și nu am putut continua așa. Nu vrem această situație, nimeni nu trece prin toate. ”

Lăudări de la Jémez după meci:” Ori de câte ori un antrenor, un jurnalist sau un fan vorbește bine despre tine, îl apreciezi. Moralitatea este foarte importantă. Întotdeauna vrem să facem plăcere tuturor, nu suntem aici pentru a face lucrurile greșit.Valorizarea activității tale este importantă și. ”

A vorbit cu Jémez pentru a rămâne:„ Acestea sunt conversațiile noastre private. El o spune în felul acesta, nu vreau să plec, dar poate că nu mă simțeam bine aici și ceea ce îmi doream cel mai puțin să fie un obstacol. El mi-a arătat că are încredere în mine, că mă dorește aici și că nu este nicio problemă. ”

Se simțea subliniat:” Pe de o parte eram trist și înșelat de situația echipei, iar pe de altă parte că fanii Sună semnalul ușor cu mine și fii indicat pentru că este greu să fii pe stadionul tău cu oamenii tăi și vezi că la minim ești indicat. Ceea ce cred eu este că și cei mai mari au fost bătuți. Face parte din fotbal și este din ce în ce mai ușor să fluier un jucător care are un joc rău sau un sezon rău.Trebuie să continuăm și asta facem. ”

Poziția dvs. în echipă:„ Sunt încă eu. Ca oamenii doresc un alt tip de extremă. Când joc în interior, mi se potrivește mai bine, pentru că nu trebuie să rup atât de mult și pot asocia mai mult. În interior sunt confortabil. ”

Se simte important:„ Adaug ani de zile în echipă și intenția mea este să îmi ofer mai mult mie. Anul acesta nu a fost cazul, iar echipa nefiind bine a diminuat potențialul tuturor în general. Dar lucrăm zi de zi pentru a nu reveni la nivelul de mai înainte, dar și mai bine. ” bun. Vom încerca să câștigăm fără a privi scutul său, dar trebuie să continuăm să adăugăm și să ne găsim mai buni. ”

Situația lui Atlético:” Sunt sub presiune, deoarece oamenii lor cer și ceva fotbal. Trebuie să fim foarte puternici în apărare și nu înscriem goluri, cred că prin jocul nostru putem avea opțiuni “.

Semnați egalitatea ?:” Prefer să câștig. Dacă după vizionarea jocului trebuie să semnați o remiză, acesta va fi la final. Dacă nimeni nu a câștigat acolo, vrem să fim primii. În momentul de față semnați o egalitate, am vorbit despre câștig și câștig. Este mai bine să câștigi un joc încercând să-l câștigăm și să-l câștigăm pe următorul, decât în ​​situația în care adăugăm un egal. ”

Ideea în Metropolitan:” Cred că trebuie să câștigăm Aproape jumătate din meciuri.Nu trebuie să legăm trei sau patru. Uneori este mai bine să câștigi unul și să pierzi altul decât să adaugi remize. La final, remiza este un rezultat pe care îl putem recolta, dar vom merge în orice câmp pentru a câștiga. Nimic de speculat. “