Liga Campionilor și transfer. Regele Slav se îndreaptă spre Spartak Moscova

Între timp, Slavia aștepta cu nerăbdare faza grupelor din Liga Campionilor, King, joi după-amiază, negociază un tratat la Spartak Moscova. .

A crescut în Slavia, jucând liga doar câteva luni în primăvară. Și pleacă. Spartak Moscova a oferit 300 de milioane de coroane.

Potrivit iDNES.cz, transferul ar putea fi confirmat în următoarele ore. Plecarea în Rusia poate părea neașteptată în cazul unui tânăr reprezentant.

Liga Campionilor va fi pierdută, plus Rusia…

Dar există o ofertă specială atât pentru club, cât și pentru King.A fost greu să refuzi.

„În contextul în care Alex a lucrat aici, cum a jucat ieri și ce ne așteaptă, este o lovitură mare. Reprezentantul Cehiei, o formă foarte bună, a jucat cele mai bune meciuri de pe scena europeană, confirmată cu Kluží. Un jucător important în mijlocul terenului, atipic în concepția sa, mare slăbire a sportului “, a spus antrenorul slav Jindřich Trpišovský. Severanța oferită de mijlocașul în vârstă de 21 de ani mărturisește despăgubirea oferită. Aceasta este una dintre cele mai mari sume pentru care un jucător părăsește liga cehă în străinătate.Doar Tomáš Rosický a costat mai mult când s-a transferat de la Sparta la Dortmund pentru o jumătate de miliard de coroane în 2001. .

“Oferta clubului a fost monstruoasă. La fel pentru jucători, Alex a vrut să încerce. Dacă spunea că nu vrea să fie acolo și nu voia să fie aici. Alex era interesat. Oferta a crescut constant la niveluri astronomice pentru mine “, a declarat Trpišovský.

” O carte de vizită imensă pentru el, pentru club și pentru întreg fotbalul ceh, pentru că nu există nicio luptă pentru jucătorii cehi. Dacă pleacă, deci la prețuri diferite.A fost dificil să spunem că nu, am înțeles atitudinea lui, chiar dacă am ratat sportul, nu am vrut să-l oprim. ”

Regele este un jucător central, un universal defensiv, se poate descurca bine cu ambele picioare, un antet solid, relativ constructiv, tehnic bine echipat cu o stare fizică foarte bună. Este foarte matur pentru vârsta lui fragedă. Spartak Moscova este unul dintre marile cluburi ruse, a terminat pe locul cinci în ultimul an.Joi seara, va reveni la playoff-ul Ligii Europene împotriva Braza, primul duel pierdut în Portugalia 0: 1. >

Regele a trecut prin tinerețe slavă, la 18 ani a semnat un contract profesional la Teplice și a părăsit Praga. În vara lui 2018 a fost aproape de transferul la Bordeaux, dar transferul a fost zădărnicit de o schimbare de antrenor.Deși are 21 de ani, ea se află în cadrul meciurilor pentru meciurile de calificare din septembrie din Kosovo și Muntenegru. > Stopers Michael Ngadeu (Ghent) și Simon Deli (Bruges) au plecat după ce noile lor cluburi au activat clauza de ieșire, iar jucătorii au vrut să plece.

Reprezentantul slovac Miroslav Stoch s-a îndreptat către PAOK Salonic și Jaromir S-a risipit spre Brescia. Slavia l-a eliberat ca recompensă pentru ani de serviciu în club.