Real Madrid – Leganés: Cel mai mare ridicol al Real Madrid de Zidane … și criză totală

Pepinazo la Bernabéu, unde Real Madrid a participat la al nouălea episod dramatic al sezonului, acesta destul de tragic. Leganés a eliminat Madridul din Cupă după 0-1 din prima etapă. Pentru poveste.

Criza de la Madrid este deja valorificată, la 19 puncte în Ligă și acum eliminată de Leganés în Cupă, titlul care a fost cel mai fezabil pentru albi, care a fost apelat de o echipă de mai modest al Ligii, câștigător la Bernabéu, gol al unui set alb incapabil, în sensul cel mai larg al cuvântului. Sezonul rămâne încredințat doar Ligii Campionilor, unde PSG așteaptă în doar trei săptămâni. De la Zidane, a subliniat în prima ordine cum a gestionat Cupa, trecând prin câțiva jucători, de la cei de la Planul B la proprietari, care sunt marcați de un K.O.cupbearer care umflă lista marilor bătălii din istoria recentă a Real Madrid. De fapt, este cel mai ridicol ridicol al Madridului de Zidane, iar criza din Bernabéu este deja totală.

Heroic Leganés, care l-a avut pe Real Madrid la marginea vârfului toată noaptea, până când a sfârșit să-l batjocorească pentru prima dată în istoria sa în semifinale. Doar semifinalistul castravetei echipei, pentru că și prima etapă nu a fost pentru 0-1. Desfășurarea sa la Bernabéu a fost în mișcare, un grup de jucători conduși de un Garitano cum laude, care susțin, împreună, care urmăresc epopeea că trebuie să câștige la Bernabéu pentru a elimina actualul campion european.Misiunea îndeplinită, visul devenit realitate.

Achraf a suferit în duelul marocan alături de coechipierul său Amrabat, cu care va merge la Cupa Mondială. Micuțul Hakimi, la doar 19 ani, nu a mai avut un joc bun din nou. Dacă ceva a devenit clar în ultimele sale apariții, cu siguranță îi lipsește un împrumut lui Carvajal sau Lucas pentru a crește, maturiza și a dovedi că este un jucător pentru Real Madrid de-a lungul timpului.La orizont, Neymar apare fără Carva, sancționat și pare tot mai clar că Arra nu este pentru acest maro.

Au eșuat între Achraf și Nacho (știri), iar Eraso nu a așteptat să se maturizeze piesa, dar El a decis să o termine pe pista rapidă și în cel mai bun mod pentru interesele sale, cu un drept care a alunecat pe întreaga echipă a lui Kiko Casilla, fără să acorde timp nici apărării pentru a rearma, nici portarului să se înregistreze. Un gol grozav.

Remiza pentru sferturi s-a încheiat și s-a luat de la bun sfârșit, în practic toate forurile, ca Real Madrid, Valencia și Barça să fie în semifinale, cu Atlético ca favorit împotriva lui Sevilla. Dar potecile din Copa del Rey sunt inrutabile.În exercițiul de vineri va fi Sevilla de Montella, și de părul Valencia, care a fost clasificat la penalty-uri, față sau cruce. Va fi și Leganés, care a jucat în faptele sezonului. Iar Barcelona și-a pierdut învinsul în prima etapă, un 1-0 care trebuie să ridice în această joi. Cupa, acel roller coaster căruia fanul îi place atât de mult și care democratizează diferențele dintre tineri și bătrâni. Fotbalul, cu cupa, este mult mai mult fotbal. Dincolo de culori, cât de frumoasă este această competiție!