Titluri, cupe și Liga Campionilor. O nouă eră slavă condusă de Tvrdík

Suna prost, dar un plan îndrăzneț a devenit realitate. Echipa, sub conducerea lui Dušan Uhrin mai tânăr, a săpat cu adevărat și după sosirea antrenorului Jaroslav Šilhavý a câștigat anul viitor, precum și liga.

Spatele lui se confruntă cu cea mai frumoasă perioadă din istorie.

“Sunt fericit și nu știu de ce să nu recunosc. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au lucrat, ajutat și susținut timp de trei ani. Colegii din conducere, antrenori, echipa de realizare și angajații clubului, fără excepție.Fanii! ”, A mărturisit șeful slavei Jaroslav Tvrdík, după ce miercuri, la miezul nopții, pe Twitter.

Când a venit în Slavia în urmă cu patru ani cu antreprenorul Jiří Šimáně, care nu mai este responsabil, a spus: „Pot pretinde că sunt un vechi fan al Slaviei, dar nu un expert în fotbal, acesta este domnul Šimáně.” br>

Dar a demisionat în aprilie 2016, după dispute reciproce, iar Tvrdík a condus clubul de atunci ca președinte.

Și deși acțiunile sale sunt adesea neașteptate, comunicarea publică la cel mai înalt club. “Cartea lui de vizită este incredibilă: are trei ani și jumătate în fotbal, două titluri, cupe, două calificări pentru Liga Europeană și acum Liga Campionilor”, a fost numit de antrenorul Jindřich Trpišovský.

„Am vorbit deja despre asta după un dublu câștig, că acest succes este un mare merit pentru Jarda Tvrdik și pentru toți oamenii din jur.Nu trebuie uitat că el și domnul Šimán au salvat clubul la un moment dat. Pe atunci, a început o călătorie care poate fi în vârf, pentru că nu știu ce altceva ar trebui să facem. Poate câștiga doar întreaga Ligă a Campionilor “, a continuat Trpišovský.

Nici la început nu a avut o poziție simplă.

El a înlocuit suporterii suporterilor lui Šilhavý, care l-au condus pe Slavia la titlul de Cupa Europei după opt ani.Și când a început să tragă jucători de fotbal de la Liberec, logodna sa anterioară, împreună cu directorul sportiv Jan Nezmar, fanii erau neîncrezători.

Nu se vor schimba acum.

“Consider să stau un an și trei sferturi în Slavia ca fiind cea mai mare realizare a mea în carieră”, a spus antrenorul, glumind pe jumătate. Jihlava (0: 1), linia a fost Bucha, Mingazov sau Sýkora.În răzbunarea de miercuri pentru Liga Campionilor cu Kluží, li s-au alăturat opt ​​jucători, pe care i-a adus direct stilului său de fotbal.