Zvonuri, ascensiuni și coborâșuri pentru Clausura 2020 din Liga MX: Guido Rodríguez ar merge la Betis

În vederea închiderii 2020, unele echipe au terminat deja consolidarea pentru turneul următor, iar altele abia încep. Finalistii s-au mutat pe piata; America a anunțat două completări, iar noul campion, Rayados, caută deja o veche cunoștință a fotbalului mexican, iar Eagles se va pregăti pentru plecarea unui banner. Toate acestea și multe altele în ultima sobă din 2019.

Aici, în MARCA Claro, vă lăsăm cel mai relevant din această marți cu zvonurile, ascensiunile și coborâșurile echipelor din Liga MX.

Jonathan Urretaviscaya își va contoriza procesele verbale în Rayados

Peñarol din țara sa intenționează să-l repatrieze în 2020, așa că este foarte puțin probabil ca acesta să rămână la Monterrey anul viitor.Potrivit Mediotiempo, Charrúa ar merge la echipa condusă de Diego Forlán timp de șase luni și împrumutat.

Ángel Zaldívar nu va continua la Monterrey

Atacantul mexican însuși a împărtășit că va căuta minute în altă echipă, întrucât la Rayados a jucat foarte puțin în acest semestru. “Ciclul meu cu Monterrey s-a încheiat; sper să am mai multe minute în altă parte.”

Miguel Herrera este condiționat

El Piojo va continua în El Nido, dar semestrul următor trebuie să ridice cel puțin un titlu. Cea mai bună aramă a Americii cere un trofeu al Ligii și un bilet la Cupa Mondială a Clubului din 2020.

Santiago Baños rămâne în America

Un cadou al anului nou în America.Președintele său de sport, Santiago Baños, a reînnoit încă cinci ani cu instituția. Acest lucru confirmă încrederea care a fost susținută și de Emilio Azcárraga, care a confirmat și continuitatea lui Miguel Herrera.

Betis îl caută pe Guido Rodríguez

Cu informații de la ABC din Sevilla, Real Betis așteaptă știrea lui Guido Rodríguez cu America, deoarece nu există încă o reînnoire semnată, astfel încât prețul ar putea scădea sau, în principiu, ar putea căuta un acord pentru ca argentinianul să emigreze în Spania în vara. În plus, aceștia au afirmat că există deja o ofertă oficială, care a fost respinsă de Eagles pentru a fi insuficientă.