Echipa lui Hertl din San Jose alege între două legende: Jumbo are prioritate

Ambii au patruzeci de ani și ambele sunt legende nu numai în cadrul echipei Sharks, dar fără exagerare în întregul NHL. Amândoi nu doresc să își încheie cariera activă. Din mai multe motive. De exemplu, el încă simte că îl au. Încă se bucură de hochei și de ce nu câștigă bani, la care pot visa doar mai târziu.

Cu toate acestea, în mare parte, perechea lui Thornton, Marleau motivează o șansă solidă de a atinge dorita Cupă Stanley. Este singurul mare trofeu care le lipsește din colecție.

Conform rapoartelor de peste mări, câștigătorul va fi „Jumbo” Thornton, jurnalistul Kevin Kurz de pe site-ul sportiv The Athletic spune că este doar o chestiune de timp și nu este îndoieli că semnătura va apărea.De fapt, nu ar fi o surpriză, după cum a sugerat antrenorul Peter DeBoer după sezon: “Pot spune pentru mine că îl vreau pe echipă.”

Există mai multe motive pentru care ar trebui să aibă prioritate. Este mai mult decât evident că mai poate fi benefic în primele două formațiuni la vârsta sa, deoarece a adunat 51 de puncte bune (16 + 35) în 73 de meciuri în sezonul trecut.

Marleau este în acest sens. mai rău: a petrecut cel mai rău an din carieră, atât din punct de vedere al obiectivelor, cât și al punctelor. Limbile proaste spun că nu mai este jucătorul cu care a fost.

Rechinii nu doresc să aibă doi ani patruzeci într-o echipă în același timp, scopul lor este de a le oferi tinerilor spațiu pentru a se dezvolta.În plus, Marleau ar avea doar un loc în a patra formație, fără puteri de pornire și o sarcină de lucru de un minut, care este scăzută pe calibrul jucătorului.

imaginați-vă dacă am fi fără Jumba. ”

Nu este singurul. La fel, Logan Couture, care își evidențiază abilitățile de conducere, a spus același lucru. „Are un beneficiu de neprețuit de care are nevoie fiecare cabină. Când intri în ea, simți respect. În plus, creează o atmosferă distractivă. Nu-mi imaginez jucând într-o echipă fără el. Couture a fost în San Jose timp de zece sezoane și ar trebui să fie noul căpitan după Thornton.Cu atât mai mult cu cât cuvintele sale câștigă în greutate.

Desigur, Marleau ar putea fi și un lider excelent, dar clubul nu este interesat de asta. Arizona încearcă să folosească asta. Reacția jucătorului este încă necunoscută, dar dacă vrea să își continue cariera, această mișcare ar avea sens. Phoenix este cel mai apropiat de California, unde are o familie și copii pe care nu a vrut să-i smulgă din habitat și vor să fie în preajmă. cluburile sunt în curs de reconstrucție, astfel încât veteranii nu se uită.Din punct de vedere geografic, Las Vegas ar putea fi luat în considerare, dar are un plafon salarial ridicat sau Colorado, dar este prea departe. cadru cu potențial.