Curry se delecta, Durant nu lipsea. Golden State are prima victorie asupra Portland

Jucătorii Golden State au avut o impresie mai relaxată de la saltul de deschidere. Pentru tot meciul, au pierdut doar un moment la începutul primului sfert cu cinci puncte, dar apoi au ajuns în frunte și nu l-au lăsat să plece până la final.

Au avut cel mai mare avantaj în partea a patra, pe care au controlat-o la 39:23 și, datorită acestui fapt, diferența de pariuri sportive ponturi scor a crescut până la ultimele 22 de puncte.

Oaspeții au fost convinși în Oracle Arena cât de bine se apără campioni în apărare ai titlului. Din spatele celor trei, Trail Blazers a dat doar șapte din cele 28 de încercări, rata de succes a fotografierii de pe teren a fost puțin peste 36 la sută.

Duo-ul principalilor transportatori Damian Lillard și C. J. McCollum au trimis în total 31 de lovituri la coș și au avut succes în unsprezece cazuri.Lillard a înscris 19 puncte și șase pase decisive (precum și șapte pierderi) atât de aproape de orașul său natal din Oakland.

„Jucătorii noștri din perimetru au putut efortuna să-i oprească perfect și să nu lase lovituri libere. A fost extrem de important. Dar, în general, apărarea noastră a funcționat bine și aș spune că a fost pentru că am avut mai mult timp liber înainte de această serie decât adversarul nostru “, a declarat antrenorul Golden State Steve Kerr la conferința de presă post-meci.

Eroul celui de-al șaptelea decisiv duel în 2.runda McCollum a adăugat 17 puncte, precum și înlocuitorul Rodney Hood (recuperat rapid de la o accidentare la genunchi) și Maurice Harkless, singurul jucător invitat cu o rată de succes la fotografiere de peste 50 la sută.

Numai pivotul turc Enes Kanter a intrat în cifrele duble, care a marcat o dublă dublă pentru 10 puncte și 16 recuperări.

Fratele mai mic al lui Stephen Curry Seth, în tricoul Portland, a intrat în jantă pentru aproape 20 de minute unul din cele șapte fotografii și a avut trei puncte – în ciuda faptului că a fost susținut puternic din auditoriu de mama sa Sonya.

„Mărturisesc că i-am văzut pe părinții noștri stând de câteva ori în tribune, aplaudând pentru fotografiile mele reușite”, a spus Stephen Curry. „Când am întrebat-o pe mama mea în fața căreia cote pariuri sportive online meciul va fi fan, dacă eu sau fratele meu, nu am primit un răspuns.Și acum l-am văzut sărbătorind hiturile mele într-un tricou din Portland. Este ciudat “, a spus el.