Serena este rănită, Venus fără succes. Legendele surori se retrag din faima lor

Nici măcar Olympia, în vârstă de doi ani, nu a fost probabil puțin confuză, pentru că pentru ea, râvnitul hit a însemnat doar că mama și mătușa ei vor concura una împotriva celeilalte. Pentru restul lumii, trebuia să fie a 31-a parte a duelului celor mai faimoase surori de tenis de miercuri.

Legenda împotriva legendei.

Surorile eterne din orașul etern.

Realitatea este dură : Serena mai tânără (37 de ani) s-a retras, Venus mai în vârstă (38 de ani) continuă fără luptă. “Nu este din cauza durerilor de genunchi stâng”, a spus Serena. „Acum mă voi concentra pe deplin pe reabilitare și aștept cu nerăbdare să vă vedem pe toți în curând la Paris. Și din nou peste un an la Roma. ”

Dar este asta o considerație realistă?

Serena, cu 23 de mari șlame, a dezgropat mese de tenis.Uneori este enervant faptul că mai ales compatrioții ei americani ar 1xbet dori să sculpteze o afirmație mai auto-banală în plăci de piatră și să le ducă în munții sfinți. Că ceea ce alții nu pot, îi este permis imediat să facă acest lucru cu un zâmbet. Sau felul în care Venus se întrerupe la conferințele de presă…

Ai găsi ceva și pe teren, dar așii au întotdeauna o grijă deosebită, vezi, de exemplu, ritmul amestecat al lui Nadal între servire. Um Williams și racheta au depășit cu mult toate acestea.

Pentru o lungă perioadă de timp, surorile păreau să depășească totul, chiar și de la data nașterii au avut o zi bună cu spectacolele lor.

Dar timpul pare să fie răbdător și este un adversar mai puternic.

Etern ca Roma?Cum să o luați

Doar câteva detalii pentru a vă aminti mai bine longevitatea lor atletică. La Roma, au concurat în Foro Italico pentru prima dată în 1998. În acel moment era doar a doua lor competiție, premiera lor la Australian Open în ianuarie. Organizatorii i-au lăsat cu înțelepciune pariuri online legale să trotească imediat la curtea centrală; Un lucru extraordinar pentru o fată neatasată, retrospectiv, o mare presupunere. În adolescență, au zburat în sus – și nu s-au luptat cu nimic.

Într-un an în care Republica Cehă a sărbătorit triumful la Nagano și apoi a urmărit mai puțin încântată încheierea acordului de opoziție, Venus a devenit numărul cinci mondial, iar Serena a închis Top 20. a fost Lindsay Davenportová și trio-ul a fost Jana Novotná).

Au reușit o duzină de dueluri finale reciproce.Și aici, intervalul de timp este șocant: s-a întâmplat prima dată la Miami în 1999 – și ultima la Australian Open 2017 (apoi Serena a luat o pauză din cauza sarcinii).

locul, mai vechi Venus poziția 50. Nu mai sunt regine. Le lipsesc meciurile: Venus a reușit 16 de la Anul Nou, Serena este la nouă. Simona Halepová are 30 de dueluri în spate, Petra Kvitová chiar 34…

Venus, având în vedere frecvența redusă a începuturilor de turneu, ar fi probabil împinsă de o coincidență mare, sau de revenirea celei mai bune forme. Nu pare foarte real.

Este mai complicat pentru Serena. „Nu-mi pasă câți sunt în clasament.Când joacă, ea este favorita mea “, a spus Martina Navrátilová cu credință în Wimbledon anul trecut. Experiență, forță mentală, calitate izbitoare – toate joacă pentru o legendă americană. Există sarcini minime de lucru, chiar și cele de antrenament. „Nu a fost alegerea mea”, își amintește Serena de genunchiul rănit. „Mi-am dorit foarte mult să mă întorc la meciuri.”

Apoi, există și faptul neîncetat că campionul extraordinar nu a ridicat niciun trofeu de la victoria de anul trecut de la Melbourne. A jucat pentru ea la All England Club anul trecut, dar există o mare diferență între finalistul care pierde și câștigător; ea însăși știe Baumbet cel mai bine.

De fiecare dată a fost un incident când surorile s-au aruncat una împotriva celeilalte – indiferent dacă erau speranțe de ascensiune, regine rachete sau acum venerați veterani. Dar fiecare epocă are un început și un sfârșit.Deși părea etern, așa cum a făcut odinioară Imperiul Roman.