Intoxicația lui Wimbledon continuă și Unchiul continuă să se gândească la sfârșitul carierei sale

După un turneu adorat, un luptător în vârstă de treizeci și trei de ani s-a prezentat la evenimentul cel mai puțin favorizat: „Nu-mi place aici. Deloc. ”

Pe iarba verde din iulie, ea și-a făcut succesul în viață. Ea s-a prăbușit pe beton albastru, în august, la primul obstacol: 3: 6, 6: 0, 1: 6. În timp ce a fost uimită în All England Club cu calm și concentrare, s-a încruntat, s-a lamentat, și-a aruncat brațele în Flushing Meadows. „Nuuu! Ea a urlat la ea însăși.

Era încântată că glezna i-a tratat glezna, aproape căutând o intervenție chirurgicală, dar într-o clipă a alergat ca o frânghie.

“Potrivire stupidă,” Strycova a declarat în conferința de presă. Ea s-a plâns de greșeli.Și și-a amintit de Wimbledon, unde cariera i-a fost zguduită de un val de evenimente. „Am trăit atât de multe incidente și emoții! Uneori nici nu vreau să vorbesc despre ele, pentru că sunt rare și fragile pentru mine. ” Sentimentele sunt în continuare învolburate, nu sunt încă procesate complet. După ce s-a întors în Cehia sărbătorită, a acordat interviuri, a încercat să se relaxeze. Voia ca sezonul să nu continue și nu trebuia să înceapă curând să se pregătească pentru o linie de beton de peste mări. Am venit acasă complet goală. Nu a fost ușor să reporniți.Ceva atât de special am făcut pentru prima dată, așa că nu am știut să mă descurc cu toate acestea, cum să mă descurc. ” Folosește acea energie înălțătoare? Sau, după ceva timp, tăiați-vă din trecut și priviți doar înainte?

Vârsta ei o îngreunează. Deja anul trecut, se gândea să se retragă după 2019. Suferă de probleme cronice de achilovka. Are o cunoștință serioasă. Mama îi amintește că se bucură de nepoții ei. De la cunoscuți aude: „Când vrei să ai copii? Veți avea treizeci și patru de ani. ”

Desigur, el nu simte nicio presiune din împrejurimile sale imediate.” Este vorba despre munca și viața mea.Ei mă înveselesc și sunt fericiți că sunt fericiți la curte. ” Nu a folosit păianjenul, care a evitat cele mai mari vedete la începutul turneului. Ea a ratat ocazia. În același timp, s-a bucurat de duble, în care este una dintre preferate alături de partenerul ei ciudat, Shi-Weiwe. care s-a mutat din Singapore în Shenzhen, China. “Acolo vreau să arăt cea mai bună performanță!” – Nu vreau să mă grăbesc. Juc tenis de când eram copil, este parte din mine. Nu este ușor să-ți spun la revedere când sunt numărul unu în dublu și 32 în graficul de simplu.Mă simt bine fizic, încă o am. ”

” Poate că în noiembrie nu vreau să lucrez în pregătirea pentru noul sezon. Sau o primesc pentru că iubesc Australia și grandslam-ul din Melbourne. Dă-mi ceva timp. Vă voi anunța. “