Inamici bătrâni pregătiți pentru luptă, dar seria Ashes este mult prea aproape de apel

Nu a existat suficient timp pentru a stoarce în toate tipurile obișnuite. Perspectiva de 5-0 a fost circulată doar pe scurt și nimeni nu este prea deranjat de asta; este o cale atât de bine purtată; nu s-a vorbit prea puțin despre capcarea liniei, despre onestitatea elitelor sau despre magia verzuirii, deși Cameron Bancroft a luat precauția de a-și împacheta șapca australiană când a plecat să joace pentru Durham, o mișcare înțeleaptă așa cum se dovedește. Mișcarea lui Joe Root la numărul 3 este doar o altă parte a mitologiei Ashes | Barney Ronay Citește mai mult

Abia a existat timp să vorbim despre șmirghel înainte de testul Edgbaston, când cei trei prodigali se întorc în lupta pentru Australia.Bancroft este de așteptat să se întoarcă la prima ocazie, alături de Steve Smith și David Warner, care înlătură acuzația că o carieră de testare națională a fost distrusă pentru totdeauna de sensibilitățile miopice ale membrilor seniorilor din partea Australiei din Cape Town. În ultimele două sau trei luni s-a luptat adeziv în condiții dificile englezești, astfel că selecționarii lor vor profita cu siguranță de această șansă pentru a șterge anumite conștiințe și pentru a reînnoi cariera internațională a lui Bancroft.

Între timp, Ben Stokes este restaurat ca vice al Angliei -căpitan. Nu există timp sau înclinație să agonizeze dacă acest lucru este adecvat. Incidentul de la Bristol este acum istorie veche.

Așadar, acumularea într-o serie Ashes, atât de adesea amintind de o pantomimă săracă însoțită de un pic de psihologie de cod, nu a fost cu atât mai rău pentru lipsa de timp.În schimb, ambele echipe s-au reunit în grabă la Birmingham cu probleme mai serioase în mintea lor – cum ar fi ceea ce constituie cea mai bună echipă a lor. Niciuna dintre părți nu poate fi sigură.Play Video 2:17 Joe Root pe Ashes visează, comportamentul australian și omiterea lui Jofra Archer – video

Australia trebuie să ia două decizii: cine bate la nr 6 și cine se alătură Pat Cummins , James Pattinson și Nathan Lyon în atacul lor de bowling.Există trei concurenți surprinși pentru acest loc nr. 6: Marnus Labuschagne – pronunția definitivă va deveni clară odată ce Jim Maxwell își înfășoară limba în jurul silabelor – oferă un pic de picior; Mitchell Marsh, care s-a bucurat de revenirea sa din ultimele seriale Ashes, ar putea acorda asistență cu bowling-ul său de ritm mediu; și există Matthew Wade, cândva garder de echipă, dar acum, urmând tendința modernă, un bătrân specialist prolific. Cu cât tonul pare mai bun pentru a se bate, cu atât mai probabil este unul dintre cei care pot face un loc. The Spin: înscrieți-vă și primiți e-mailul nostru săptămânal de cricket. este posibil să se despartă de cvartetul care au fost preluătorii de răchită în ultima serie de cenușă în urmă cu doi ani.Așteptarea este că Mitchell Starc, suprem în cea mai mare parte a Cupei Mondiale, va fi pe margine, un bowler la îndemână pentru a se găsi care bea băuturile într-un salop galben. În cel mai bun caz, concurează cu Josh Hazlewood și Peter Siddle pentru slotul pentru cel de-al treilea ritm. Între timp, ei pot susține în mod legitim că au o unitate de bowling rapidă, care este invidia fiecărei națiuni de testare. Joacă video 1:19 Tim Paine pe Edgbaston: ‘Aș putea numi 15 locuri mai intimidante’ – video

Anglia a avut câteva alegeri complicate de făcut în acest departament, dar au decis să nu le întârzie. Atacul lor în ritm de patru oameni va cuprinde Jimmy Anderson, Stuart Broad, Chris Woakes și Stokes.S-au gândit mai degrabă la experiență decât la ritm, probabil presupunând că va fi o anumită asistență pentru cocoșii de la cusuturi la ceea ce a devenit terenul preferat al Angliei, Brummie Colosseum. Ambele părți au resurse pentru a jongla cu atacul lor în funcție de condiții și de fitness. Și cu siguranță vor face acest lucru.

Aliniamentul de luptă al Angliei nu mai este un puzzle, ci este un lucru curios. Joes va fi la trei și patru, dar surpriza este că Root va fi în fața lui Denly. Ce s-a întâmplat – în afară de faptul că a fost eliminat pentru 85 de ani – pentru ca planul să se schimbe atât de brusc după acel test bizar împotriva Irlandei?

Speranța este că Root favorizează activ această mișcare și că nu este un caz de îl supăra, deși cu reticență, stăpânindu-și consilierii săi superiori.Root este căpitanul și cel mai bun jucător al Angliei și este important să se simtă confortabil.David Gower a fost întotdeauna atât de primitor pentru spectatori, dar acum se confruntă cu multă revedere | Emma John Citește mai mult

Vechiul zicală australiană, promovat de Trevor Bayliss, că cei mai buni jucători se bat mereu la trei, poate fi învechit. Steve Smith se bate acum la patru; Rareori Allan Border a ieșit mai sus decât atât; Steve Waugh era întotdeauna la cinci sau șase ani. În seria anterioară de Cenușă, Rădăcina la trei conundri ar putea fi dezbătută timp de o lună; aici a fost puțin timp.

Toate sunt setate pentru off; palmele sunt mai transpirate și bătăile inimii mai repede, pe măsură ce mai mult melodrama așteaptă la orizont. Din fericire, nu a fost prea mult timp pentru prea multe predicții, dar iată un cuplu.Dacă Anglia poate ajunge la 80 pentru doi în mod regulat, atunci vor câștiga seria, dar, după cum se spune mai jos, aceasta este o întrebare mare. O presupunere personală este o victorie de 3-2, având în vedere fragilitatea ambelor părți de luptă, puterea bowlers-urilor lor și minunata minge de Duke. Dar în ce parte?

Anglia: Roy, Burns, Root, Denly, Buttler, Stokes, Bairstow, Moeen Ali, Woakes, Broad, Anderson.

Australia (posibil): Warner , Bancroft, Khawaja, Smith, Head, Wade, Paine, Cummins, Pattinson, Siddle, Lyon.