Jucătorii ar pune la îndoială sănătatea mea dacă i-aș critica, spune Jürgen Klopp

Liderii din Premier League au suferit înfrângeri spate-în-spate pentru prima dată în acest sezon. Manchester City a încheiat campania neînvinsă a Ligii Liverpool înainte ca Wolves să-i scoată din FA Cup, deși managerul insistă că nu există niciun motiv de alarmă sau anchete cu privire la începutul dificil al anului 2019. Abordarea Solșkjær arată că jucătorii nu sunt seturi de date, ci oameni | Jonathan Wilson Citește mai mult

Klopp a spus: „Nu pierzi un joc în prima parte a sezonului și apoi îți pierzi capul. Ar fi ciudat. Ar fi rău și, în general, nu ar fi ceea ce trebuie făcut. Acesta este un moment în care echipa ta ar putea sta în dressing și ar putea gândi cu adevărat: „E nebun?”, Pentru că nu a fost atât de rău. Vorbim despre Man City și a fost ce, 11mm? Nu foarte mult de la obținerea unui punct și a unui rezultat strălucitor.Apoi mergem la Lupi și fac schimbările. Asta spune mai multe despre mine decât echipa, așa că să continuăm. Este o situație normală, este încă foarte pozitivă.

„Dacă arăți cu degetul, atunci devine și mai mare. Nu există niciun motiv pentru asta. Nu s-a întâmplat nimic, fiecare echipă din lume poate pierde la Man City. Am vorbit despre de ce, ce am făcut, ce s-a întâmplat și ce am fi putut face mai bine, desigur, dar așa o facem întotdeauna.

„Numai oamenii care sunt nesiguri ar spune că intrăm complet cealaltă direcție și și-au pierdut credința.Trebuie să dovedim acest lucru [nu este cazul] din nou pe teren. ”The Fiver: înscrieți-vă și primiți e-mailul zilnic de fotbal.

Klopp a câștigat doar opt din cele 26 de meciuri ale sale din ianuarie ca Managerul Liverpool dar insistă că nu există nicio problemă recurentă. „Nu văd un motiv specific pentru asta”, a spus el. „Până acum am pierdut un meci din Premier League în ianuarie și asta a fost Manchester City în deplasare. Acesta nu este un semn al unui record prost în ianuarie. Este doar un semn al unui joc cu adevărat dificil. Nu m-am simțit niciodată rău în ianuarie. Doar că decembrie este o lună dificilă pentru noi toți. ”