Lupta lui Pilař. Mijlocașul Olomouc crede din nou: voi fi sănătos

Mijlocașul de 30 de ani a venit la Olomouc vara cu dorința de a scăpa de cartea de vizită a unui jucător accidentat etern, dar nu s-a descurcat bine. A petrecut aproape toată primăvara, sărind în ultima jumătate de oră de răzbunare cu Zlín.

„Am avut probleme musculare și nu știu de ce. M-a deranjat pentru că nu le-am avut niciodată în viața mea “, a explicat Pilař motivul absenței sale. Poate, de asemenea, pentru a clarifica faptul că acestea nu sunt genunchii cu care a suferit cinci operații și care l-au oprit într-o carieră bine începută în Pilsen și Germania.

Acum are treizeci de ani și la repornirea din acest an în Olomouc a lovit în ligă în douăsprezece meciuri. Pentru a face acest lucru, 64 de minute în calificările europene împotriva lui Kairat Almaty.Aceasta nu este cu siguranță o cifră uimitoare, dar pentru Pilar cel mai mult în ultimii patru ani.

El însuși a dorit să contribuie mai semnificativ la echipă, poate că Sigmak-urile ar putea viza mai sus decât pe locul opt final. „Dar dacă am sta aici după mijlocul sezonului cu faptul că vom juca în grupa de mijloc, am fi mulțumiți”, își amintește Pilař.

În acel moment, Sigma a pierdut în fața lui Jablonec la începutul lunii februarie 1: 2 . A fost ultimul meci pentru Pilař de multă vreme, el a reapărut pe teren doar după un sfert de an în represalii împotriva lui Zlín. A sărit după o oră de joc și a ajutat la începerea echipei să se întoarcă.Al treilea gol a fost precedat de șutul lui Pilař, pe care Houska a ajuns la poarta deschisă.

Cu toate acestea, chiar și o victorie cu 3: 2 nu a fost suficientă, a rămas doar tristețea eliminării, a lipsit un gol pentru a avansa prin Zlín. „Dacă am mai juca cu zece până la cincisprezece minute mai mult, am marca acest gol.Din păcate, nu l-am stricat la sfârșit, nu putem jura noroc, pentru că am adus rezultatul 0: 1 și am dormit prima repriză “, a spus un nativ din Chlumec nad Cidlinou.

Sigma a avut suficientă lovitură și șansă, Pilař a ajuns, de asemenea, la una cu zece minute înainte de final, dar s-a trezit la pământ în timpul unei pauze din paisprezece. „Am căzut doar prin gravitație, nu a fost o pedeapsă”, a refuzat el. „Ultima jumătate de oră a fost cea mai bună din meciul nostru. Dar nu se joacă doar treizeci de minute, nu am reușit prima repriză, am obținut în curând un gol care ne-a zădărnicit planurile. Fiecare manchaft, când primește un gol în primul minut și intră în meci cu faptul că nu are voie să colecteze, atunci planurile sale se vor prăbuși.Apoi am obținut al doilea, repriza a fost 1: 2 a fost înfricoșător “, a recunoscut mijlocașul cu 22 de starturi pentru echipa națională.

Václav Pilař are un contract cu Sigma pentru sezonul viitor și va dori să-l convingă că este capabil să joace mai des. și să ajute echipa să obțină un rezultat mai bun. Asta, desigur, dacă corpul său o permite. „Lucrez pentru a mă asigura că nu mai există probleme musculare. Sper că voi fi atât de bine încât voi fi sută la sută sănătos “, nu renunță, așa cum a făcut-o de atâtea ori înainte.