Mike Brown este gata să transpire pentru un loc în echipa din Cupa Mondială a Angliei

Când Mike Brown a fost omis din echipa preliminară a Cupei Mondiale a Rugby-ului din Anglia, de la Eddie Jones, la 4 iulie, nimeni nu ar fi putut sugera că este vorba despre o lipsă de condamnare. Faptul de a fi în vogă este setarea implicită a lui Brown; personalitate competitivă, combativă, fondul complet este cu siguranță un personaj diviziv.

„Vrei să fii numit în toate echipele pe care Eddie le anunță”, spune tânărul de 33 de ani, care a fost adăugat la echipa de antrenament în urmă cu două săptămâni. „Cu toții suntem animale competitive, așa că am minti dacă nu am spune că suntem dezamăgiți dacă nu am fost numiți. Aveți această îndoială în spatele minții, dar Eddie a spus: „Fii gata”, așa că m-am întors direct la Quins și am fost întâmpinat cu un test de fitness. A fost sălbatic, dar apoi m-am asigurat că sunt gata.Am fost peste lună să am șansa să revin. ”George Kruis și Mako Vunipola din Anglia au plecat să se întoarcă înaintea Cupei Mondiale Citește mai mult

Brown se află la Treviso la un cantonament. Orașul a fost ales pentru a imita cel mai bine condițiile care îi așteaptă pe jucătorii din Japonia. Au fost nevoiți să îndure nivelurile umidității uriașe din nord-estul Italiei – până la 90% – ceea ce a fost „incredibil de dur”.

„De îndată ce ieșiți, toată lumea începe să transpire. Sunteți absolut scurți de transpirație și acest lucru face ca manevrarea mingii să fie foarte grea “, spune Brown. „Este greu să îți menții temperatura de bază scăzută, pentru că transpiri tot timpul și te așază pe piele și apoi te încălzești și mai mult.Este însorit și aici, așa că doar să încercați să vă mențineți temperatura de bază este cel mai greu.

„Avem lucrurile la locul lor în pregătire pentru a face acest lucru – băieții care vin și vă stropesc cu apă rece și încearcă să ștergi transpirația de pe tine, astfel încât pielea ta să aibă șansa să se răcească. Lucruri de genul ăsta. ”

Pentru a arăta cât de scăzute au fost aceste condiții pentru echipa, Brown a pierdut aproximativ 3 kg în fiecare sesiune. Pentru context, când joacă un meci de test la Twickenham sub cea mai mare intensitate, el pierde mai puțin de 1 kg. Dar, subliniază el, cu o nutriție și o recuperare potrivite, greutatea va fi din nou până la ședința de după-amiază, „nicio problemă”. „Avem shake-uri de proteine, bare de proteine. Avem niște fructe.Apoi obțineți lichidele cu săruri adecvate pentru a recupera hidratarea ”, spune el.

Dacă antrenamentul de intensitate înaltă a fost bastonul lui Jones, atunci disponibilitatea de a permite jucătorilor săi să-și lase părul de pe teren. a fost cel mai sigur morcovul lui. Brown pare mulțumit, atunci când a comparat această perioadă de dinaintea Cupei Mondiale cu cea a dezastruoasei campanii din 2015 a Angliei, că în afara terenului „înțelegem lucrurile pe care poate că nu le-am făcut atunci”.

„La sfârșit de săptămână. , am făcut o excursie cu vaporașul pe o insulă chiar în apropierea Veneției și am avut ceva mâncare și ne-am bucurat reciproc de compania și am băut câteva băuturi ”, spune Brown. „Am avut cina pozițională, băuturi în echipă – cu personal și jucători – și am făcut doar lucruri mici pentru a crea legături și amintiri, vorbind cu persoane cu care nu obișnuiești în mod normal să vorbești.Înveți multe despre persoanele cu care nu petreci în fiecare zi. ”

Jones poate decide în cele din urmă împotriva lui Brown pentru echipa sa din Cupa Mondială de 31 de oameni. El are mai mulți jucători mai rapide și mai pricepuți și are jucători care au fost aleși mai regulat pe tot parcursul mandatului său. Dacă Brown ar fi găsit în acel avion spre Japonia în septembrie, el spune că nu ar lăsa pe nimeni să renunțe. „Sunt un animal competitiv și îmi place absolut să joc pentru Anglia. Înseamnă totul pentru mine. ”