Unibet

Unibet este cunoscut pentru prietenia dintre sansele lor in Europa si nu exista niciun motiv pentru care versiunea lor americana ar trebui sa fie diferita. Prima privire la cotele lor releva faptul ca sunt destul de mult standardul industriei.

Toate cele trei variante comune de cote sunt disponibile (fractional, zecimal si american). Puteti trece cu usurinta la metoda preferata din partea de jos a paginii.

Pariurile live reprezinta o parte speciala a culturii Unibet. Aceasta casa de pariuri acorda o atentie deosebita acestui segment. Rezidentii NJ si PA vor avea de acum sansa sa se bucure de un cu totul alt nivel al pariurilor in joc. Am testat programul de pariuri live Unibets in ore neocupate la timp, dar au oferit totusi o actiune decenta.

Am mers la sectiunea lor in joc in primele ore ale diminetii si am gasit aproape 30 de evenimente disponibile pentru pariere. Semifinala Cupei Mondiale de baschet FIBA dintre Australia si Spania a fost in centrul atentiei, in timp ce sporturi precum golf si tenis au fost, de asemenea, pe meniu. Meciurile de la turneele de tenis cu profil redus (ITF – de departe cea mai mica categorie de turnee de tenis) au fost disponibile pentru pariurile in joc.

Gama de piete si cote a fost deosebit de impresionanta. Astfel, am putea paria pe câstigatorul punctului urmator in tenis, de exemplu. Sansele au fost complet corecte si foarte asemanatoare cu cele oferite de Unibet in general peste ocean. Pentru baschet, puteti paria daca urmatorul obiectiv al câmpului va fi unul cu doua puncte sau trei puncte.