Nu există mame muncitoare, jucătoarele de volei VK Brno vor consolida duo din SUA

„Nu am reușit să găsim niciun jucător ceh care să se poată încadra în proiectul nostru de mame care lucrează pentru pozițiile de care aveam nevoie. Pentru a nu slăbi, a trebuit să ajungem la jucători străini “, explică Kristýna Boulová, care este forța motrice a părții feminine a VK Brno, care acționează sub numele Beasts.

„ Dar conceptul nostru rămâne același și cred că în viitor vor fi adăugate de alți jucători cehi. Sunt în legătură cu unii, dar acest lucru încă nu trebuie făcut anul acesta. ”

Așadar, fiarele fiarei vor purta camelie Ake și blocantul Meg Wolowicz, care au ajuns de la universitățile americane. Ambele sunt puțin peste douăzeci. „Ne așteptăm să reînvie echipa.Sunt fete tinere care aduc energie nouă. Ne așteptăm la o muncă grea din partea lor și cred că va funcționa ”, spune Boulová.

Ambele întăriri au privit tabăra Brno la o tabără internațională din Maribor, Slovenia. „A fost o modalitate pentru jucătorii americani să se prezinte în Europa”, spune Ake, originar din Hawaii. „Au fost invitați antrenori din diferite țări interesate de jucători. Ar fi putut fi îndepărtați imediat ”, își amintește Boulová.

Ondřej Marek a fost trimis la fiare, care îi antrenează pe oamenii lui Brno.El a adus un total de trei plașeri, care ulterior „Brno” și noul lor antrenor Ondřej Boula „click”. „La final, am decis să alegem doar acele postări pe care nu le puteam completa din rândurile cehe”, explică Boulová. „Faptul că (soțul) Ondřej a devenit formatorul nostru a creat o situație nouă. Deodată vom avea aceleași ore de antrenament și meci, iar cineva trebuie să aibă grijă de fiul meu.Nu spun că da sau nu despre jocul acum ”, anunță Boulová.

O altă gaură din cadru a fost creată prin plecarea înregistratorului Anička Pospíšilová spre Ostrava.

Au fost adăugate recent de studenți din Statele Unite care se obișnuiesc să trăiască în Europa. „Sunt încântat să fiu într-o țară străină, să cunosc o cultură diferită și să am norocul de a fi un bun coechipier. Cred că îmi va oferi o mulțime de lucruri pozitive din cariera mea, ”spune Wolowicz.